facebook tracking
Krasimira Atanasova

Krasimira Atanasova

Business Intelligence Konsulent

Hvad arbejder du med i Innofactor, hvad er din rolle?
Jeg arbejder som Business Intelligence konsulent og er primært involveret i SSIS udvikling, data visualisering og prædiktiv analyse. I mit arbejde bruger jeg de nyeste teknologier og værktøjer på området.

Hvordan vil du beskrive dine kolleger?
Mine kolleger er yderst kompetente og specialiserede inden for deres ekspertiseområde. De fleste af dem har allerede gennemført flere certificeringer og vokser hurtigt i deres karriere. De er meget nemme at arbejde med, og jeg har virkelig lært meget af dem. I Innofactor behandler vi hinanden med respekt uanset baggrund eller køn og det er meget vigtigt for et arbejdsmiljø.

Hvilken slags teknologier eller nye måder at arbejde på, oplever du i dine nuværende opgaver?
Jeg har været involveret i forskellige projekter og har lært rigtig meget om SQL Server Integration Services (SSIS), som jeg ikke havde så meget erfaring med tidligere. Jeg har også udvidet min viden inden for Machine Learning området, da mine kolleger er virkelig kompetente på området, og jeg er blevet rigtig god med avancerede visualiseringer til Tableau, som jeg brugte rigtig meget til det seneste kundeprojekt.

Hvad vil du sige til dem, der tænker på at blive en del af Innofactors Dream Team?
Innofactor er det bedste sted at udvikle din karriere og blive introduceret til fantastiske kollegaer, kunder og opgaver!

Teamtailor

Medarbejder markedsføring fra Teamtailor