facebook tracking
Gadir Al-Saadi

Gadir Al-Saadi

Business Intelligence Konsulent

Hvad arbejder du med i Innofactor, hvad er din rolle?

Jeg er Business Intelligence konsulent. Som BI-konsulent er jeg ansvarlig for at hjælpe Innofactors kunder med at udvikle, vedligeholde og udbygge deres data-infrastruktur, som skal fungere som en base for rapportering omkring deres forretning. Deraf Intelligence-delen, som skal forstås lidt i samme kontekst som Central Intelligence Agency (CIA). Som BI-konsulent består de fleste udfordringer i at få sine kompetencer inden for IT- og programmering, dataforståelse og forretningforståelse til at gå op i en højere enhed, for at levere gode løsninger og resultater til kunderne.

 

Hvordan vil du beskrive dine kolleger?

Jeg har mange kolleger, som har masser af erfaring og rigtig meget at lære fra sig.

Det der dog gør Innofactor Danmark helt unik, er den sociale dynamik og atmosfære i virksomheden.

Der veksles imellem en produktiv, hyggelig og uformel omgangstone i hverdagen, til nogle rigtige gode sociale arrangementer, hvor man nærmest føler sig som en del af en lille (større?) familie.

 

Hvilken slags teknologier eller nye måder at arbejde på, oplever du i dine nuværende opgaver?

Jeg arbejder i en række teknologier og sprog der strækker sig fra datakilden og hele vejen op til rapporteringen, også kaldet Microsoft BI/SQL Stacken (T-SQL, SSIS, SSAS, etc.). Den fedeste forskel ved at gå fra at kode universitetprojekter, til at arbejde som BI-konsulent er helt klart bredden. Man laver løsninger end-2-end - automatisering fra datakilden til slutbruger i et overskueligt format. Derudover begynder cloud-teknologi at fylde mere og mere.

 

Hvad vil du sige til dem, der tænker på at blive en del af Innofactor's Dream Team?

Hvis du gerne vil udfordres og prøve kræfter med konsulentrollen i et konsulenthus hvor medarbejdertrivsel er i fokus, så er du kommet til det rette sted!

Teamtailor

Medarbejder markedsføring fra Teamtailor