facebook tracking
Anders Hammer Holm

Anders Hammer Holm

Business Intelligence Konsulent

Hvad arbejder du med i Innofactor, hvad er din rolle?
Jeg er Business Intelligence konsulent. Business Intelligence går kort sagt ud på at gøre virksomheder og offentlige institutioner klogere på dem selv, gennem tilrettelægning og visualisering af deres data. Rollen kræver både stærke programmerings- og analytiske evner, men også evnen til at kommunikere og sætte sig ind i mange forskellige kunders ønsker og problemstillinger. Det betyder, at der altid er nye og spændende udfordringer og mulighed for at udvikle sig.

Hvordan vil du beskrive dine kolleger?
Hos Innofactor besidder folk en herlig blanding af åbenhed, nørdethed, hjælpsomhed og ikke mindst utrolig stor faglig styrke. Det betyder at man altid kan sparre med sine kolleger om de tekniske udfordringer man står overfor i hverdagen, men også at den festlige stemning er garanteret i fredagsbaren og til firma-festerne.

Hvilken slags teknologier eller nye måder at arbejde på, oplever du i dine nuværende opgaver?
Det er rigtig spændende at hjælpe vores kunder med at udnytte de nye muligheder indenfor dataløsninger som Microsofts cloud platform, Azure, giver. Derudover har vi spændende opgaver indenfor Data Science/Machine Learning, hvilket også er et felt i rivende udvikling. 

Hvad vil du sige til dem, der tænker på at blive en del af Innofactors Dream Team?
Det her er stedet for dig hvis du vil være del af et team med højt fagligt niveau, et åbent og hjælpsomt arbejdsmiljø, fede arrangementer og spændende opgaver!

Teamtailor

Medarbejder markedsføring fra Teamtailor