facebook tracking
Jesper Munk Nielsen

Jesper Munk Nielsen

Konsulent, Modern Employee Experience

Hvad arbejder du med i Innofactor, hvad er din rolle?
Jeg er konsulent i vores Modern Employee Workplace team og arbejder med forskellige opsætninger og versioner af SharePoint, særligt SharePoint Online.

Hvordan vil du beskrive dine kolleger?
Alle kollegaer omkring mig, også fra de andre teams, er meget imødekommende og altid klar på at hjælpe, hvis man spørger. Man virker også generelt opsat på at holde sig opdaterede med de seneste skud på stammen fra Microsoft; man får en klar fornemmelse af, at tingene aldrig står stille her!
Derudover bliver der også ofte taget initiativ til sociale arrangementer, som kun bidrager til en stemning, der i forvejen er positiv og præget af godt humør.

Hvilken slags teknologier eller nye måder at arbejde på, oplever du i dine nuværende opgaver?
Jeg kom fra et firma, der de seneste mange år udelukkende benyttede sig af SharePoint on premise. Skiftet til Cloud-baserede løsninger med SharePoint Online har været meget lærerigt og udfordrende, da man i højere grad skal følge med i nye tiltag fra Microsoft, da det påvirker de miljøer, man arbejder på direkte.

Hvad vil du sige til dem, der tænker på at blive en del af Innofactors Dream Team?
Gør dig klar til at blive en del af et team af kompetente og kreative kollegaer, der på trods af basen på 7. etage i Parken, har fødderne solidt plantet i jorden.

Teamtailor

Medarbejder markedsføring fra Teamtailor